Skip to content

Neden Asetat Çerçeveleri Tercih Etmelisiniz?

  • Günün neredeyse her saati kullandığınız bir üründe konfor önemlidir. Son derece hafif yapısı sayesinde gözlük tüm gün kullanılması durumunda dahi rahatsızlık hissetmezsiniz.
  • Asetat çerçevelerde sürtünme ve burun üzerinde kırmızı izler oluşma riski ortadan kalkar. Burun köprüsünde rahatsız edici bir baskı oluşturmaz.Özellikle burun estetiği geçirmiş kişilerde baskı hissi önem taşır ve mutlaka asetat gözlükler tercih edilmelidir.
  • Asetat çerçeveler diğer çerçevelere göre daha fazla hasar direncine sahiptirler. Bu çerçevelerin dayanıklı olması yanında  renklerini ve parlaklıklarını uzun süre korumasına imkân tanır. Renklerde solma ve bozulma olmaz.
  • Asetat, esnek bir malzemedir. Bir gözlük çerçevesi ne kadar esnek olursa o kadar uzun süre dayanabilir. Esnekliği, yüz şeklinize uyum sağlayarak maksimum rahatlık sağlar, ayrıca ısıtılarak şekil verilebildiği için plastik çerçeveler gibi kırılgan da değildir.
  • Asetat çerçeveler; renkler, desenler, çerçeve şekilleri ve tasarımlar açısından kullanabileceğiniz çok sayıda seçeneğe sahiptirler. Estetik ve gözlük modası dikkate alınarak tasarlanır. Tasarımları ile şık bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.
  • Asetat çerçeveler, bitkilerde bulunan selüloz ile oluşturulur. Bu gözlük çerçeveleri yenilenebilir ve doğal kaynaklardan elde edilir. Sürdürülebilir bir doğa için Mutlaka asetat çerçeveler tercih edilmelidir.

Freesbee'nin Asetat Gözlük Koleksiyonu

Freesbee markası, asetat gözlüklerin inceliklerini en iyi şekilde yansıtan koleksiyonlarıyla dikkat çeker. Her tarza ve ihtiyaca uygun geniş bir ürün yelpazesi sunar. Klasik ve zamansız modellerden, modern ve trendi takip eden tasarımlara kadar çeşitlilik gösteren koleksiyonunda, herkes kendine uygun bir seçenek bulabilir.

Kaliteli Üretim Süreci

Freesbee markası, asetat gözlüklerinin üretim sürecinde kaliteyi ön planda tutar. Her adımda titizlikle çalışarak markayı tercih eden müşterilerine  yüksek standartlarda ürünler sunar. Malzeme seçiminden üretim aşamasına kadar olan süreçte, Freesbee markası kaliteli malzemeler ve uzman işçilik ile gözlüklerin her detayını özenle ve el yapımı olarak işler.

Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada 

Freesbee markalı asetat gözlükler, sadece şıklık ve tarzı değil, aynı zamanda göz sağlığını da düşünür. Güneşin zararlı UV ışınlarından koruma sağlayan lensleri ile gözlerinizi korurken, estetik görünümü ve rahat kullanımıyla da beğeninizi kazanır. Her detayı düşünülmüş olan Freesbee gözlükler, estetik ve fonksiyonellik açısından en iyi seçeneklerden biridir.

Freesbee Markası ve Asetatın Uyumu

Freesbee markası, asetat gözlüklerin inceliklerini ve kalitesini en iyi şekilde yansıtan markalardan biridir. Her bir gözlük modelinde kaliteli malzemelerin ve özenli işçiliğin izlerini taşır. Freesbee markasının asetat gözlükleri, tarzınızı yansıtmak ve göz sağlığınızı korumak için mükemmel bir seçenektir.

Freesbee, gözlüklerini en yüksek standartta kalite, ayrıntı ve yenilik getiren en iyi Asetat malzemelerden el yapımı olarak üretmiştir. 

Asetat gözlüklerin incelikleri ve kalitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Freesbee markalı ürünlere göz atmak için hemen sitemizi ziyaret edin. Stilinizi yansıtan ve gözlerinizi koruyan Freesbee gözlüklerle yazın keyfini çıkarın!

0 Comments

There are no comments for this article. Be the first one to leave a message!

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published
Go to top Top